Jäsenet


Suomessa toimii monia hääsuunnittelijoita. Suomen Hääsuunnittelijat ry kokoaa yhteen suomalaiset ammattitaitoiset hääsuunnittelijat.
Tässä jäsenemme aakkosjärjestyksessä:


  
Bliss Wedding and Partyplanning
”Love and marriage, love and marriage…”
Jokaiset häät ovat uniikkeja ja ne suunnitellaan yhdessä hääparin kanssa.
Tavoitteena on aina luoda hääparin näköiset häät, olivatpa ne sitten
perinteiset, modernit, klassiset tai over the edge -häät!

Petra Kiiskinen – Pirteä ja värikäs persoona. Maailmaa nähnyt jämpti organisoija. Vahva visuaalinen silmä ja rautaiset hermot!

     


  
Divine Hää- ja Juhlasuunnittelutoimisto
Raikasta, rohkeaa ja persoonallista hää-ja juhlasuunnittelua yksityishenkilöille ja yrityksille. DIVINE auttaa budjetoinnissa, kilpailutuksessa ja toteuttaa tapahtumanne kokonaisvaltaisesti somistuksesta esiintyjiin. Hyvin järjestetyt häät tai tapahtuma ovat kuin mittatilauspuku, joka istuu täydellisesti. DIVINE tarjoaa kuuntelevaa palvelua,joka ei jää massatuotantojen jalkoihin. Juhla, jossa on ajatusta, on aina järjestämisen arvoinen.

Pertti Huhtilainen – Olen luova persoona, jonka osaamisen takana on pitkä ura esimiestehtävissä ravintolamaailmassa. Sadat häät, juhlat ja tapahtumat ovat koulinneet minusta moniosaajan. 

     


  
Hää- ja Juhlasuunnittelu Orchidea
Orchidean intohimona on luoda jotain kaunista ja persoonallista ”Once in your lifetime-tyyliin.”
Orchidea suunnittelee, somistaa ja toteuttaa häät, juhlat ja tapahtumat vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Hääsuunnittelijan ja graafikon takana on myös joukko luotettavia yhteistyökumppaneita, joten tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen avun upean kokonaisuuden luomiseen. Orchidea Kids puolestaan loihtii satumaiset lastenjuhlat.

Sonja Wikström – Olen luova, idearikas ja nautin työstäni. Rakastan kaikkea kaunista; häitä, juhlia, matkailua ja lapsia. Vuosien matkailualan kokemus takaa upeat yhteistyökumppanit.

      


  
Juhlahumua
Juhlahumua on uudenlainen hääpalvelutoimisto. Palveluihimme kuuluvat hääsuunnittelu, hääsomistus, laaja vuokratuotevalikoima, kukkapalvelut ja verkkokauppa laadukkaalla valikoimalla juhlatuotteita. Olemme erikoistuneet visuaalisen ilmeen luontiin ja näyttävien kokonaisuuksien toteuttamiseen. Palvelumme mukautuu laaja-alaisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Meille tärkeintä on saada kokonaisuus kuvastamaan hääparia sekä toteutumaan sloganimme ”enemmän kuin uskalsit toivoa”. Me luomme toteen unelmiesi häät.

Jenni Kinnari – Päävisualisti ja hääsuunnittelija Juhlahumua yrityksessä. Intohimoinen kukkadesigneri ja verkkokauppias. Tunnettu tuoreista ideoistaan, sekä halusta luoda ennen näkemättömiä elämyksiä kiehtovaan häämailmaan.

     


  
Juhlasuunnittelu Ilonasi
Ilonasi sai alkunsa 2015, kun sosionomi mietti itselleen luovempaa ja inspiroivampaa polkua. Siinä ei turhaan jahkailtu.
Yritys tekee hää- ja juhlasuunnittelua, mittatilaussomisteita ja vuokraa juhlatarvikkeita. Mittatilaussomisteet on Ilonasin erikoisuus: kangaskukkatuotteet tehdään käsin terälehdistä lähtien, ja esim. viirit ommellaan toiveiden mukaan. Ihanien yhteistyökumppaneiden kanssa Ilonasi on apunasi kaikissa juhlissa!

Ilona Taipale – Aikaansaava, iloinen, reipas, tunnollinen, ystävällinen, hyvä improvisoimaan, vaativa, luova, sosiaalinen, huolellinen, suunnitelmallinen, empaattinen ja luotettava. Näin minua on kuvailtu viimeaikoina.

       


  
Parone Design
Olipa kyse hääparin stailauksesta, tilasta, koristelusta tai kakusta, on Parone Design apunasi. Yli 30 vuoden kokemus hää- ja juhlajärjestelyistä, laaja-alaisuus sekä jatkuva kehitys on palkittu vuoden hääyritys – tittelillä.
Taitoni on huomattu myös ulkomailla ja ranskalainen Chaîne des Rôtisseurs myönsi minulle arvonimen Chevalier korkeatasoisista juhlajärjestelyistä. Hääpalaverit onnistuvat myös myöhemmin illalla/viikonloppuisin.

Janne-Caro Pykälä – Olen innovatiivinen hää- ja tapahtumatuottaja, koulutukseltani vaatesuunnittelija (Aalto ARTS) sekä floristi. Aloitin juhlajärjestelyt opiskeluni ohessa 1987 organisoiden juhlia eri juhlatiloissa.

         


 
Special Event
Special Event on erikoistunut juhlapalvelujen tarjoamiseen. Sijaitsemme Helsingissä, mutta suunnittelemme ja toteutamme häät ja juhlat, erikoistapahtumat, video- ja valokuvaukset Suomessa ja muualla Euroopassa. Meillä löytyvät järjestäjä- ja koordinaattoripalvelut, kukat ja somistukset, hää- ja seremoniamestari. Palvelemme asiakkaitamme suomen, englannin ja venäjän kielellä. Tarjoamme yksilöllistä asiakaspalvelua, modernit ideat ja joustavat hinnat.

Victoria Molodichenko – Olen Victoria, hääjärjestäjä ja morsian 2015. Pietarista kotoisin, asunut 13 vuotta Suomessa. Vuodesta 2011 olen järjestänyt häitä Suomessa ja ulkomailla.

      


  
Toscanan Tuuli
2006 perustettu ohjelmatoimisto, joka on erikoistunut hääjärjestelyihin Italiassa. Parhaat kontaktiverkostomme ovat Toscanassa, Garda-järvellä ja Sisiliassa. Sujuvan kielitaitomme ansiosta hoidamme byrokratian kiemurat ja tulkkaukset sekä kaikki järjestelyt paikan päällä vuosien kokemuksella. Hääpari voi keskittyä olennaiseen, eli nauttimaan hääpäivästä ja sitä seuraavasta lomasta. Tapaamme hääparin jo suunnittelun alkuvaiheessa toimistollamme Järvenpäässä.

Mari Mattila – Asunut Italiassa 20 vuotta ja opiskellut vaatesuunnittelijaksi Roomassa. Italialainen rentous ja iloisuus sekä suomalainen tehokkuus, se olen minä.