Persoonalliset häätrendit 2018

Kuten muinakin vuosina, myös tänä vuonna persoonallisuus ja omien hääunelmien toteutus on kaikista trendikkäintä. Jokainen hääjuhla on aina ainutlaatuinen ja hääparin näköinen kokonaisuus. Pinnalla olevista häätrendeistä voi löytää ideoita tai punaisen langan omalle päivälleen, tutustu siis rohkeasti ammattilaisten nostamiin trendeihin ja poimi sieltä omasi.

Me haluamme nostaa esille vuoden 2018 persoonallisimmat häätrendit:

YLLÄTTÄVÄT PLASEERAUKSET
Tänä vuonna plaseerauksia toteutetaan yllättävillä tavoilla. Laserleikatut nimikyltit ovat ehdottomasti trendikkäin vaihtoehto, niitä toteutetaan puusta, peilistä ja akryylista. Myös syötävät plaseeraukset – keksit, konvehdit ja muut herkut houkuttavat. Persoonalliset plaseeraukset toteutetaan niin simpukoihin, kiviin, puukiekkoihin kuin isoihin lehtiin. Plaseerauksella halutaan viestittää vieraan huomioinnista, ja monet lisäävät myös henkilökohtaisen viestin tai runon osaksi nimeä.

Passoa Photography / Samu Haapanen

KUKKAINSTALLAATIOT
Vehreät, luonnolliset ja runsaat kukka-asetelmat jatkavat vuoden 2018 häätrendeissä. Suomessa tullaan näkemään enemmän roikkuvaa kukkaa, niin juhlapaikalla katossa, sisääntulossa, tilasomisteena kuin vihkikaarissa. Näyttävät viher- ja kukkakranssit tekevät tuloaan ja ihastuttavat juhlapaikalla.

VÄRIÄ HÄÄPUKUUN
Boheemit, pitsiset mutta elegantit hääpuvut näkyvät vuoden 2018 morsiamilla. Jos haluat olla  trendimorsian hääpuvussasi on valkoisen rinnalla hentoa sävyä. Hääpuvuissa nähdään häivähdys: blushia, persikkaa, vaaleanpunaista ja harmaata.

Camilla Bloom

TUMMAT HUULET
Vuoden 2018 häämeikkitrendeissä korostuu luonnollisuus ja kuultavan hehkuva iho. Vastakohtana tälle trendille näkyy punaiset ja tummansävyiset huulet.

DESTINATION WEDDING
Destination wedding ovat vuoden 2018 ”trendisana”. Eniten suomalaisia houkuttaa hääpaikkoina Italia ja Espanja. Häät ulkomailla ovat usein intiimi juhla ja mahdollistaa matkailua rakastavan parin jakavan rakastamansa kohteen myös läheisilleen. Destination häiden trendi näkyy myös kotimaan häissä. Hääparit personoivat häitä enemmän suosikkimatkakohteensa mauilla, ja menuissa nähdään niin antipasto-alkupaloja, pizzabuffa-iltapaloja, kuin itämaisia makujakin.

OLIIVIN- JA RUUSUNTERÄLEHTIÄ
Tänä vuonna riisin tilalla nähdään ruusunterälehtiä ja oliivinlehtiä. Ruusunterälehdet valitaan häiden sävypaletin mukaan.

Vuoden 2018 häissä tullaan näkemään ihastusta herättäviä hääparista kertovia harkittuja yksityiskohtia. Ne näkyvät niin plaseerauksissa, menuissa, häädrinkeissä, kustomoiduissa jälkiruuissa, vieraskirjoissa kuin hääparille valmistetusta omasta logosta, jonka voi löytää seinältä, hääparin pöydän edustalta tai kakkukoristeesta.

– Jenni

Kuvat Juhlahumun toteuttamista hääkuvauksista.