Hääsuunnittelijan työ

… On hääjuhliaan suunnittelevan eduksi.

Jokainen haluaa sen oman uniikin ja ikimuistoisen hääpäivän, minkä kaikki muistavat loppuelämän. Siksi hääjuhliin panostetaan paljon aikaa, vaivaa, rahaa ja vahvoja tunteita. Uutta rahaa tulee aina, lainat maksetaan pois, aika kultaa muistot, mutta ihmisen tunnemuisti kestää lähes koko elämän. Miksi siis kiusata itseään ja ystäviään, kun ammattihääsuunnittelija voi hoitaa asian siten, että hääparille jää aikaa nauttia juhlasta ja vieraille lämmin muistikuva onnea säteilevästä hääparista, viihdyttävästä ohjelmasta ja upeista koristeluista? Täydelliseen hääpäivään tarvitaan hyviä ideoita, laatua, elämyksiä, osaamista, kädentaitoja, toimivia yhteistyösuhteita ja aikaa toteuttaa nämä. Käytännössä hääsuunnittelija myy omaa aikaansa, huolehtii pienimmistäkin yksityiskohdista ja tarjoaa upeita kontaktejaan avuksi, jotta päivästä tulee onnistunut.

Hyvä tunnelma syntyy ammattilaisen tekemästä huolellisesta suunnittelusta, siksi juhlapäivänä ei tarvitse jännittää mitään. Joskus pinttyneitä perinteitä kannattaa muuttaa ja pyytää apua ammattilaiselta, varsinkin jos ei ole kokenut juhlien järjestäjä. Ammattihääsuunnittelijoilla on hyvä yhteistyöverkosto, viimeisimmät tiedot alalla vaikuttavista asioista ja trendeistä. Ammattilaiselle kannattaa kertoa myös omat ”hullut” ideat, sillä niistä voi syntyä juhlaan juuri se persoonallinen helmi tai siitä voi puhjeta kokonaan uusi ja persoonallinen tematiikka häihin.

Me ammattilaiset saamme kilpailukykyiset hinnat, jotka asiakas saa edukseen palkatessaan hääsuunnittelijan. Hääsuunnittelija auttaa myös kaikissa aikaa vievissä käytännön asioissa, jolloin häitään suunnittelevan ei tarvitse ottaa ylimääräisiä vapaita juhlajärjestelyjä varten, kuten monelle tee-se-itse- häitään tekevälle on sattunut. Kannattaa myös muistaa, että palkatessa hääsuunnittelijan omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien tai isovanhempien kodissa vietettäviin hääjuhliin, voi vähentää arvonlisäverollisesta työn osuudesta 50 % verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Hääsuunnittelija hoitaa kaikki tilaisuuden järjestelyt alusta loppuun varmalla otteella tai toivotun osan juhlasta. Osan juhlajärjestelyistä voi siis tehdä itse ja saada siihen ideoita korvausta vastaan. Halutessaan voi ostaa hääsuunnittelijan apua vaikka vain juhlapäivän somistukseen ja järjestelyihin liittyen. Pitää muistaa, että yksityiskohdilla on väliä ja niistä pienistä detaljeista syntyy kokonaisuus. Kannattaa myös huomioida, että meillä ammattilaisilla on tarjolla paljon somisteita tai jos hankimme niitä nähtäville, voimme palauttaa ylimääräiset, jolloin turhia kuluja ei synny – kuluttaja ei voi toimia näin.

Koska kokonaisuuden hahmotus on tärkeää, jotta juhla onnistuu, siksi kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, millaisia häitä / juhlia / tapahtumia suunnittelija on toteuttanut ja kaunako hän on toiminut alalla. Pitkästä urasta on paljon etua. Koska pitkään alalla toiminut on kokenut paljon, siksi myös ideoita riittää ja hänellä on hyvät suhteet eri puolille. Pidempi kokemus alalla kertoo luotettavuudesta ja ammattitaidosta, siksi SHRY kokoaa yhteen alan kovimmat ammattilaiset. Valitsemalla ammattihääsuunnittelijan Suomen Hääsuunnittelijat ry:n listoilta, voi olla varma, että kyseessä on alan osaaja.

Ammattihääsuunnittelijan kanssa välttyy stressiltä ja viime hetken huolilta. Päivästä tulee tarkoin mietittyjen yksityiskohtien jälkeen täydellinen kokonaisuus ja koko juhlaseurue saa hääparin jakamattoman huomion. Tärkeintä meille ammattilaisille on asiakkaan ilo, onni ja hyvä mieli, mikä tarttuu kaikkiin paikalla oleviin. Juhlitpa häistäsi Suomessa tai ulkomailla, nyt on unelmien toteuttamisen aika.

– Janne

Teksti, kuvissa näkyvät puvut ja koristelut sekä kuvat:
Janne-Caro Pykälä, Parone Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *