Yhdistyksen alku

Hei sinä, joka olet eksynyt tai ehkä jopa ihan hakeutunut lukemaan meidän blogia! Täällä huutelee Ilona.

Kesän 2015 jälkeen, kun olin perustanut oman yritykseni, aloin tietoisesti kerätä yhteen Suomessa toimivia hääsuunnittelijoita. Ehkä vielä vertaistukeakin enemmän kaipasin porukkaa, joka on saman asian suhteen ”fanaattinen”, jonka kanssa jakaa alan tuomaa innostusta ja inspiraatiota.

Etsin siis netistä alan yrityksiä ja otin heihin yhteyttä. Tapasimme Juhlahumuan Jennin kanssa, mikä oli mahtava kokemus: Huomasimme, että olemme oikeastaan aika samanlaisia häähörhöilijöitä ja juhlista intoilijoita. Mitä monen muunkin kanssa on nyt huomannut, että yhteisen intohimon kohteen tiimoilta juttu on luistanut hyvin.

Aloimme suunnitella  Jennin kanssa hääsuunnittelijoiden tapaamista keväälle 2016. Meitä olikin isohko joukko Tampereella Villa Sofiassa kerääntyneenä rakkaan aiheen ääreen. Ilmassa oli ihmettelyä  ja innostusta, ja puhuttavaa olisi riittänyt moneksi päiväksi. Mahtavia tyyppejä!


#VillaSofia #TilaisuusVillaSofia #Tampere #Hääsuunnittelijat

Puhuin alusta lähtien, että hääsuunnittelijoilla pitäisi olla oma yhdistys, mikä loisi alalle virallista pohjaa ja uskottavuutta. Pikkuhiljaa ajatus sai kannatusta, ja laitoimmekin tänä kesänä yhdistyksen pystyyn. Tämä luova joukko onkin keksinyt yhtä jos toista, tulette yllättymään! Ideoita on vaikka muille jakaa, mutta katsotaan mitä kaikkea ehditään toteuttaa lähiaikoina, ja mitä pitää jättää vielä tuonnemmas.


#hallitus elokuussa 2017 Jyväskylässä kokoustamisen jälkeen

Olen oppinut hää- ja juhlasuunnittelijoista ainakin sen, että kaikilla on halu ennemminkin tehdä ja järjestää juhlia, kuin juhlia juhlissa. Olemme siinä mielessä ehkä vähän outoja (?). Yhtä kaikki mielettömän inspiroivaa seuraa, jolta ei puutu luovuutta. Ja taitoa sekä kokemusta on niin monenlaisesta, ettette uskoisikaan. I ♥ my hääsuunnittelijat!

Pysykää kuulolla ja pitäkää hatuistanne kiinni: Tämä poppoo pistää tuulemaan!

– Ilona

Tässä alla Emmi Virtasen ottama ryhmäkuva nykyisestä hallituksestamme.

Kuva: Emmi Virtanen, By Emmi
(Jenni, Petra, Pertti, Janne, Sonja ja minä edessä.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *